Reviews Curious Kids Den Haag

Wij zijn ontzettend tevreden met de opvang bij Curious Kids in Den Haag. De groepen zijn klein, met als groot voordeel dat de kinderen elkaar goed kennen en ze ook met de leidsters een vertrouwensband hebben. De persoonlijke aanpak klinkt in alles door; zowel in de manier waarop er met de kinderen wordt omgegaan als de terugkoppeling naar de ouders. Zo is er uitgebreid tijd voor de overdracht bij het halen en brengen, worden er enthousiaste berichtjes en foto’s overdag gedeeld via de app en uit de verhalen die iedere dag in het schriftje worden geschreven blijkt ook de betrokkenheid van de leidsters bij de ontwikkeling van de kinderen. Wij laten onze kinderen met een gerust hart achter. Ook omdat we zien dat ze het ontzettend naar hun zin hebben. Ze zijn blij als ze op de groep aan komen en ook nog blij en vrolijk als ze weer worden opgehaald. Verder vinden wij het positief dat er veel aandacht is voor de ontwikkeling van kinderen. Zowel bij de dagelijkse bezigheden als bij de wekelijkse yoga- en muzieklessen. Extra sfeer is er bij Curious Kids omdat er actief wordt ingespeeld op de bijzondere momenten in het jaar. Tijdens de Kinderboekenweek zijn de kinderen een ochtend in de bibliotheek geweest, met Sint Maarten is er een kleine lampionnenoptocht in de buurt, met een eigen gemaakte lampion en ingestudeerde liedjes, erg gezellig allemaal!

 

De persoonlijke aanpak klinkt in alles door - Jonneke en Erik

Onze zoon Joep is van Catalpa over gegaan naar Curious Kids. Wij waren erg benieuwd hoe het zou bevallen; want nu kwam er in eens warm eten tussen de middag, yoga en muziekles. Al met al een fantastische ervaring. De leidsters zijn gezellig en lief, maar zullen ook streng zijn als dat even nodig is. Daarnaast luisteren ze goed naar de wensen van de ouders t.a.v. het kind. En zo nu en dan kregen we ook advies. Voor ons prima, want je weet met een eerste kindje ook niet alles. Veel is bespreekbaar en bij het weg brengen en ophalen is altijd even tijd om wat met elkaar af te stemmen. Heel prettig. Dagelijks wordt er iets in een vrolijk boekje geschreven en wij schreven ook met enige regelmaat samen met onze zoon een verhaaltje terug. Het allerleukste vinden wij nog steeds dat de creche grenst aan de kinderboerderij. Toch een beetje platteland in de stad. Dat was voor ons de doorslaggevende factor om voor deze locatie te kiezen.

Een beetje platteland in de stad - Victor en Rinda

Onze dochter van 11 maanden gaat nu ruim een maand naar Curious Kids. Wat ons opviel is dat zij zich heel snel op haar gemak voelde bij de leidsters en steeds meer durft te ontdekken. De extra service waarbij wij tussendoor een foto krijgen met hoe het gaat met onze kleine vinden wij geweldig! Wij zijn ontzettend blij met deze aanwinst voor Den Haag, want na een lange zoektocht hebben wij de juiste opvang voor ons kindje gevonden.

Blij met deze aanwinst voor Den Haag - Raul en Tugba

Wij zijn ontzettend tevreden over de kleinschalige en liefdevolle benadering van Curious Kids. Uit de manier waarop de pedagogisch medewerksters met Jonathan en met ons omgaan spreekt zoveel betrokkenheid en warmte dat wij het volste vertrouwen hebben dat Jonathan op een fijne manier de dag doorkomt. Ze kennen Jonathan echt en weten wat hij nodig heeft. De dagelijkse updates via WhatsApp en de verslagjes in zijn schriftje maken voor ons duidelijk dat er bij Curious Kids heel erg veel persoonlijke aandacht is. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om op die manier een beetje mee te kunnen kijken en zeker te weten dat je niets mist.

Betrokken en warme kinderopvang - Ivo en Lotte

We wisten niet wat ons te wachten stond en hebben onze dochter Sophie laten blijven bij de kinderopvang Curious Kids. We zien dat Sophie het heel erg naar haar zin heeft, nu aankomend bij de deur zegt ze vaak, die die die….we vinden ook de warme en gezonde lunch erg goed en merken dat Sophie nu veel gevarieerder eet. De communicatie met de foto’s en het boekje is uitstekend, zo blijven wij (de ouders) op de hoogte van de dag. Ook de communicatie met leidsters is erg goed. Nu zien we dat Sophie ook Yoga doen en dat moeten we nu zelf thuis ook gaan doen…erg leuk allemaal. We zijn heel heel erg tevreden met Curious Kids. Ga zo door!

De communicatie met foto's en het boekje is uitstekend - Willem en Ulrik

Niet alleen wij zijn tevreden over de opvang bij Curious Kids, maar ook onze zoon Keyano heeft het prima naar zijn zin. Hij gaat met veel plezier naar de opvang en iedere keer is het weer een verrassing hoe de dag wordt ingevuld. Wat je zeker weet is dat er, zodra het weer het toe laat, iedere dag wordt buiten gespeeld met vaak een bezoekje aan de aangrenzende kinderboerderij,  er met de lunch heerlijk warm en gevarieerd gegeten wordt, er ook op de groep genoeg speelgoed en een zeer uitgebreide en gevarieerde ‘leeshoek’ aanwezig is waar iedere peuter aan zijn trekken komt en je je kind bij  betrokken en warme medewerkers achterlaat. Het enige jammere is dat we zo kort van Curious Kids hebben kunnen genieten…

Er wordt dagelijks buiten gespeeld - Maartje en Patrick

Sinds de crèche waar Morris op zit is overgenomen door Curious Kids zijn we erachter gekomen dat een crèche naast alleen opvangplek ook een plek is waar hij echt wat leert en waar hele leuke activiteiten worden gehouden. In de afgelopen weken hebben de kinderen lampions mogen maken voor Sint Maarten. Daarbij worden ze uitgedaagd om zelf de lampion te verven maar mogen ze ook prikpennen en plakken. Leuk om te zien dat ze hier zo serieus mee bezig zijn. Op een creche dag kunnen wij als ouders af en toe meekijken tijdens hun dag. Via een groepsapp krijgen we foto’s doorgestuurd en leuke weetjes van de dag!  Ook al is het koud buiten, met dikke jassen aan toch nog naar buiten toe en spelen bij de kinderboerderij die achter de crèche zit. Daar mogen ze de dieren voeren en groeien er bijvoorbeeld ook verschillende groenten in de moestuintjes. Bij Curious kids krijgen de kinderen o.a. geen suiker en eten alleen biologisch. Ook warm eten in de middag is nu een onderdeel van de dag. Thuis verteld hij dan dat hij bijvoorbeeld pompoen, tomaat en couscous heeft gegeten. In het begin was het warme eten nog een beetje lastig maar met veel geduld van de leidsters eet hij nu zijn bordje leeg. Daarbij geniet ook nog eens van zijn tussendoortje; een cracker met geitenkaas of humus! Aan het einde van dag halen wij Morris moe maar tevreden op en krijgen we een boekje mee waarin staat hoe de dag is gegaan.

Groente groeit in de eigen moestuintjes - Gloria en Felix
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven