Kinderdagverblijf Dreumesgroep in Den Haag

Ons kinderdagverblijf zal per 1 september 2017 beschikken over twee babygroepen, twee peutergroepen en een peuterplusgroep. De dreumesgroep komt hiermee te vervallen. De kindjes blijven hierdoor langer op hun eerste groep. Dit betekend minder wisselingen voor de kindjes en pedagogisch medewerkers. De babygroepen zijn zo ingericht dat er voor zowel de baby’s als dreumesen op deze groep voldoende uitdagend speelmateriaal aanwezig is.

Onze zoon Joep is van Catalpa over gegaan naar Curious Kids. Wij waren erg benieuwd hoe het zou bevallen; want nu kwam er in eens warm eten tussen de middag, yoga en muziekles. Al met al een fantastische ervaring. De leidsters zijn gezellig en lief, maar zullen ook streng zijn als dat even nodig is. Daarnaast luisteren ze goed naar de wensen van de ouders t.a.v. het kind. En zo nu en dan kregen we ook advies. Voor ons prima, want je weet met een eerste kindje ook niet alles. Veel is bespreekbaar en bij het weg brengen en ophalen is altijd even tijd om wat met elkaar af te stemmen. Heel prettig. Dagelijks wordt er iets in een vrolijk boekje geschreven en wij schreven ook met enige regelmaat samen met onze zoon een verhaaltje terug. Het allerleukste vinden wij nog steeds dat de creche grenst aan de kinderboerderij. Toch een beetje platteland in de stad. Dat was voor ons de doorslaggevende factor om voor deze locatie te kiezen.
Een beetje platteland in de stad - Victor en Rinda

 

In onze tuin zijn voldoende materialen aanwezig, zodat kindjes van alle leeftijden zich ook buiten flink kunnen vermaken en lekker vrij kunnen bewegen.

 

Onze voordelen

Op elke groep staan vaste gezichten. Elke groep heeft twee en maximaal drie vaste pedagogische medewerkers die op één groep werken. Als ouder zal je bij Curious Kids nooit een vreemd gezicht zien! Alle pedagogische medewerkers hebben minimaal 2 jaar fulltime werkervaring. Een groot deel van onze pedagogische medewerkers heeft een HBO opleiding voltooid. Klik hier voor alle profielen van de pedagogische medewerkers van de Babygroep.

De filosofie van Curious Kids is dat kinderen met een gezond lichaam zich op sociaal en cognitief gebied beter kunnen ontwikkelen. Wanneer ze zich goed voelen, staan kinderen meer open voor nieuwe dingen. Wij gebruiken bij Curious Kids daarom uitsluitend biologische en verse producten voor de maaltijd, omdat dit gezonder is en beter voor de lichamelijke ontwikkeling van het jonge kind. Lees meer over ons voedingsbeleid.

Curious Kids Den Haag heeft een eigen entree heeft naar de aangrenzende kinderboerderij met moestuinen. Een plattelands ervaring midden in de stad, het kan bij ons! Knuffelen met de dieren en een zelf geplant zaatje zien uitgroeien tot een paprika of tomaat, allemaal in “onze” achtertuin. Wij vinden het belangrijk dat kinderen weten waar ons eten vandaan komt en leren ze graag meer over de verzorging van dieren. Lees meer

Ieder kind bij Curious Kids heeft zijn eigen overdracht boekje. In dit boekje schrijven de pedagogisch medewerkers dagelijks verhalen over alles wat de kinderen bij ons mee maken. Ze schrijven zo’n 1 tot 1,5 pagina per dag. Het wordt als zeer prettig ervaren door de ouders om aan het einde van de dag thuis rustig te lezen welke avonturen hun kind die dag heeft beleefd. Ook de ouders kunnen in dit boekje schrijven. Een leuke herinnering voor later.

Op onze dreumesgroep werken wij met camera systemen om de slapende kindjes nauwlettend in de gaten  te houden. Op deze manier kunnen de dames altijd zien hoe en of ze slapen, wat een zeer veilige en rustgevende situatie creëert. Ook hebben een aantal bedjes op deze groep aerosleep matrasjes. Hier kunnen de kindjes tot 1 jaar altijd doorheen blijven ademen als ze zich onverhoeds omdraaien. Bij Curious Kids staat veiligheid voorop!

De locatie

Curious Kids Den Haag heeft een eigen entree heeft naar de aangrenzende kinderboerderij met moestuinen!Lees meer
Regelmaat is het belangrijkste voor een jong kind. Daarom zien onze dagen er altijd gestructureerd uit. Lees meer
Al onze vestigingen hebben een grote buitenruimte, waardoor de kleintjes lekker buiten kunnen ravottenLees meer

Foto’s interieur & buiten

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf u direct binnen vijf minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

  • plaatje GGD

Curious Kids ontvangt wederom een zeer positieve beoordeling van GGD

In januari 2018 kregen wij een onaangekondigd inspectiebezoek van één van de inspecteurs van de […]

  • facebook

Wij zijn ook te vinden op Facebook

Curious Kids Den Haag beschikt sinds kort over een eigen Facebook pagina. Hierop plaatsen wij […]

  • IMG_1664

We zijn gestart met de inrichting van de verkeerstuin!

Op zondag 17 mei zijn wij gestart met de inrichting van de verkeerstuin. Het plein […]

w