Kinderdagverblijf Dreumesgroep in Den Haag

Ons kinderdagverblijf zal per 1 september 2017 beschikken over twee babygroepen, twee peutergroepen en een peuterplusgroep. De dreumesgroep komt hiermee te vervallen. De kindjes blijven hierdoor langer op hun eerste groep. Dit betekend minder wisselingen voor de kindjes en pedagogisch medewerkers. De babygroepen zijn zo ingericht dat er voor zowel de baby’s als dreumesen op deze groep voldoende uitdagend speelmateriaal aanwezig is.

Niet alleen wij zijn tevreden over de opvang bij Curious Kids, maar ook onze zoon Keyano heeft het prima naar zijn zin. Hij gaat met veel plezier naar de opvang en iedere keer is het weer een verrassing hoe de dag wordt ingevuld. Wat je zeker weet is dat er, zodra het weer het toe laat, iedere dag wordt buiten gespeeld met vaak een bezoekje aan de aangrenzende kinderboerderij,  er met de lunch heerlijk warm en gevarieerd gegeten wordt, er ook op de groep genoeg speelgoed en een zeer uitgebreide en gevarieerde ‘leeshoek’ aanwezig is waar iedere peuter aan zijn trekken komt en je je kind bij  betrokken en warme medewerkers achterlaat. Het enige jammere is dat we zo kort van Curious Kids hebben kunnen genieten…
Er wordt dagelijks buiten gespeeld - Maartje en Patrick

 

In onze tuin zijn voldoende materialen aanwezig, zodat kindjes van alle leeftijden zich ook buiten flink kunnen vermaken en lekker vrij kunnen bewegen.

 

Onze voordelen

Op elke groep staan vaste gezichten. Elke groep heeft twee en maximaal drie vaste pedagogische medewerkers die op één groep werken. Als ouder zal je bij Curious Kids nooit een vreemd gezicht zien! Alle pedagogische medewerkers hebben minimaal 2 jaar fulltime werkervaring. Een groot deel van onze pedagogische medewerkers heeft een HBO opleiding voltooid. Klik hier voor alle profielen van de pedagogische medewerkers van de Babygroep.

De filosofie van Curious Kids is dat kinderen met een gezond lichaam zich op sociaal en cognitief gebied beter kunnen ontwikkelen. Wanneer ze zich goed voelen, staan kinderen meer open voor nieuwe dingen. Wij gebruiken bij Curious Kids daarom uitsluitend biologische en verse producten voor de maaltijd, omdat dit gezonder is en beter voor de lichamelijke ontwikkeling van het jonge kind. Lees meer over ons voedingsbeleid.

Curious Kids Den Haag heeft een eigen entree heeft naar de aangrenzende kinderboerderij met moestuinen. Een plattelands ervaring midden in de stad, het kan bij ons! Knuffelen met de dieren en een zelf geplant zaatje zien uitgroeien tot een paprika of tomaat, allemaal in “onze” achtertuin. Wij vinden het belangrijk dat kinderen weten waar ons eten vandaan komt en leren ze graag meer over de verzorging van dieren. Lees meer

Ieder kind bij Curious Kids heeft zijn eigen overdracht boekje. In dit boekje schrijven de pedagogisch medewerkers dagelijks verhalen over alles wat de kinderen bij ons mee maken. Ze schrijven zo’n 1 tot 1,5 pagina per dag. Het wordt als zeer prettig ervaren door de ouders om aan het einde van de dag thuis rustig te lezen welke avonturen hun kind die dag heeft beleefd. Ook de ouders kunnen in dit boekje schrijven. Een leuke herinnering voor later.

Op onze dreumesgroep werken wij met camera systemen om de slapende kindjes nauwlettend in de gaten  te houden. Op deze manier kunnen de dames altijd zien hoe en of ze slapen, wat een zeer veilige en rustgevende situatie creëert. Ook hebben een aantal bedjes op deze groep aerosleep matrasjes. Hier kunnen de kindjes tot 1 jaar altijd doorheen blijven ademen als ze zich onverhoeds omdraaien. Bij Curious Kids staat veiligheid voorop!

De locatie

Curious Kids Den Haag heeft een eigen entree heeft naar de aangrenzende kinderboerderij met moestuinen!Lees meer
Regelmaat is het belangrijkste voor een jong kind. Daarom zien onze dagen er altijd gestructureerd uit. Lees meer
Al onze vestigingen hebben een grote buitenruimte, waardoor de kleintjes lekker buiten kunnen ravottenLees meer

Foto’s interieur & buiten

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf u direct binnen vijf minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

  • plaatje GGD

Curious Kids ontvangt wederom een zeer positieve beoordeling van GGD

Op maandag 15 mei 2017 kregen wij een onaangekondigd inspectiebezoek van één van de inspecteurs […]

  • facebook

Wij zijn ook te vinden op Facebook

Curious Kids Den Haag beschikt sinds kort over een eigen Facebook pagina. Hierop plaatsen wij […]

  • IMG_1664

We zijn gestart met de inrichting van de verkeerstuin!

Op zondag 17 mei zijn wij gestart met de inrichting van de verkeerstuin. Het plein […]

w