Horizontale en kleine groepen

Kinderdagverbijf Curious kids is een kleinschalige organisatie met zes groepen in Den Haag. Curious Kids werkt met horizontale groepen. Dit houdt in dat de kinderen per leeftijdscategorie bij elkaar ingedeeld zijn. Op de twee babygroepen verblijven kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot ongeveer 2 jaar, Op de twee peutergroepen verblijven kinderen in de leeftijd van ongeveer 2 tot 3 jaar en de peuterplus groepen zijn bedoeld voor kindern van ongeveer 3 tot 4 jaar.

Het is volgens ons belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk qua leeftijd op elkaar aansluiten. Op deze manier kan ook de begeleiding zich zoveel mogelijk op één specifieke ontwikkelingsfase richten. Baby’s hebben bijvoorbeeld veel rust en regelmaat nodig en kun je vanaf 1 jaar meer uitdagen om de grove motorische ontwikkeling te stimuleren. Voor de peuters vinden wij het juist belangrijk dat ze meerdere keren per dag actief binnen en buiten bezig zijn. OP onze peuterplusgroepen staat spelend leren centraal en worden de kinderen middels uiteenlopende activiteiten voorbereid op school. Door de groepen te scheiden kun kan er optimaal worden ingespeeld op de behoeften van de kinderen in een bepaalde leeftijdsfase.

Curious Kids Den Haag opende in 2014 haar deuren onder de naam Curious Kids. Een naam en huisstijl waarvan wij nu vinden dat deze niet helemaal aansluit bij onze onderscheidende visie en werkwijze. Medio 2018 veranderen wij daarom onze naam naar Kids and Carrots.

Kinderdagverblijf Babygroep

Kinderdagverblijf Den Haag

Kinderdagverblijf Peutergroep

IMG_0877

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf u direct binnen vijf minuten in.
Gratis inschrijven

Recent nieuws

  • plaatje GGD

Curious Kids ontvangt wederom een zeer positieve beoordeling van GGD

In januari 2018 kregen wij een onaangekondigd inspectiebezoek van één van de inspecteurs van de […]

  • facebook

Wij zijn ook te vinden op Facebook

Curious Kids Den Haag beschikt sinds kort over een eigen Facebook pagina. Hierop plaatsen wij […]

  • IMG_1664

We zijn gestart met de inrichting van de verkeerstuin!

Op zondag 17 mei zijn wij gestart met de inrichting van de verkeerstuin. Het plein […]